Network Appliance NS0-502 Free Dumps, Provide New Network Appliance NS0-502 Tests Online Shop

Welcome to download the newest Jumpexam C2090-611 VCE dumps: http://www.jumpexam.com/C2090-611.html

Most accurate The Network Appliance NS0-502 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. We update our product frequently so our customer can always have the latest version of Network Appliance NS0-502.We provide our customers with the excellent 7×24 hours customer service.We have the most professional Network Appliance NS0-502 expert team to back up our grate quality products.If you still cannot make your decision on purchasing our product, please try our Network Appliance NS0-502 free pdf practice test for you to free download.Network Appliance NS0-502 is also an authenticated IT certifications site that offer all the new questions and answers timely.Visit the site Flydumps.com to get free Network Appliance NS0-502 VCE test engine and PDF.

QUESTION: 1
Click the Exhibit button.
You see the following error on the storage controller’s console or messages file. What is the most likely cause for this error?
A. portal group misconfiguration
B. iSCSI CHAP misconfiguration
C. iSNS misconfiguration
D. IPsec misconfiguration
Answer: B
QUESTION: 2 What would you use to share a data LUN among multiple servers where each server has simultaneous write access?
A. host-based BootBIOS
B. host-based multipathing
C. host-based volume manager
D. host-based clustered file system

Answer: D
QUESTION: 3
Click the Exhibit button.

In the diagram shown, a portset is created on controller 1 with the command: controller1>portset create -f ntapportset 0b. This portset is bound to the igroup with all the initiators in it.How many paths can host 1 see to a LUN on controller 1?
A. six paths
B. four paths
C. eight paths
D. two paths

Answer: D
QUESTION: 4 What are three relevant perfstat counters to check for unaligned I/O that do not fall on the WAFL boundary? (Choose three.)
A. wp.partial_write
B. vvol_read.io_valid
C. read/write_align_histo.XX
D. read/write_partial_blocks.XX

E. xinode content misses Answer: ACD
QUESTION: 5 Click the Exhibit Button

The table highlights the space management policy that is defined for a particular flexvol, acmevol. Based on the information provided in the table, which action will the storage controller take when it runs out of space in the volume?
A. It will try deleting Snapshot copies first to reclaim space before trying to grow the volume.
B. It will grow the volume before deleting Snapshot copies.
C. It will only try deleting Snapshot copies to reclaim space and will not grow the volume.
D. It is irrelevant since fractional_reserve is 0%.

Answer: C
QUESTION: 6 Which utility on Windows 2003 and Windows 2008 can be used to collect information about firmware and driver versions for an Emulex LP1xxxx/LPe1xxx HBA?

A. EMutil
B. SANutil
C. fcp config
D. SANsurfer
E. HBAnywhere

Answer: E
QUESTION: 7 Which utility on Solaris 10 can be used to collect information about firmware and driver versions for an Emulex LP1xxxx/LPe1xxxx HBA?
A. EMutil
B. SANutil
C. hbainfo
D. SANsurfer
E. HBAnywhere

Answer: E
QUESTION: 8 Which utility on Solaris 10 can be used to collect information about firmware and driver versions for a Qlogic QLAxxx/QLExxxx HBA?
A. EMutil
B. SANutil
C. cfgadmin
D. SANsurfer
E. HBAnywhere

Answer: D
QUESTION: 9 An organization currently has a NetApp Fibre Channel block-based solution. With limited budget and resources, they want to create a new disaster recovery site that utilizes a NetApp solution.What would the optimal solution include?

A. SnapMover and Fibre Channel at the disaster recovery site for all hosts
B. SnapMirror and iSCSI at the disaster recovery site for all hosts
C. Fibre Channel at both locations using ftp to replicate storage
D. MetroCluster and NAS

Answer: B
QUESTION: 10 A company has a Fibre Channel environment and wants to connect a new host in a remote data center using 50/125um OM2 multi-mode fiber cable and needs to support 2 Gb speeds.What is the maximum distance of the cable run supported in this situation?
A. 50/125um OM2 multi-mode fiber cable supports up to 500 meters at 2 Gb.
B. 50/125um OM2 multi-mode fiber cable supports up to 10000 meters at 2 Gb.
C. 50/125um OM2 multi-mode fiber cable supports up to 150 meters at 2 Gb.
D. 50/125um OM2 multi-mode fiber cable supports up to 300 meters at 2 Gb.

Answer: D
QUESTION: 11
Click the Exhibit button.

Given the information provided in the diagram, what is the appropriate FC topology?
A. point-to-point
B. switched fabric
C. arbitrated loop
D. ring

Answer: B
QUESTION: 12
Which FC SAN topology provides the best performance and scalability?

A. cascade
B. core-edge
C. full mesh
D. partial mesh

Answer: B

Based on the diagram shown, what is the appropriate FC switch topology?
A. full mesh
B. core-edge
C. full cascade
D. partial mesh

Answer: B
QUESTION: 14
Click the Exhibit button.

Based on the diagram shown, what is the appropriate FC switch topology?
A. core-edge
B. full mesh
C. partial mesh
D. partial cascade

Answer: C
QUESTION: 15 A 200-GB LUN is created in an empty 500-GB volume with the volume guarantee option set to Volume. LUN reservation is enabled and the fractional reserve is set to 100 and scheduled snapshots are disabled.Directly after LUN creation, what is the maximum free space available in the volume?
A. 200 GB
B. 300 GB
C. 400 GB
D. 500 GB

Answer: B
QUESTION: 16 A 100-GB thinly provisioned LUN is allocated to a Windows host. 100 GB of data is written into the LUN. The current capacity utilization on the disk array as well as the host is 100%. 50 GB of data is deleted from the LUN. Space reclaimer has NOT been run.What is the current capacity utilization on both the host and the disk array?

A. 50% on the host, 100% on the disk array
B. 100% on the host, 50% on the disk array
C. 50% on the host, 50% on the disk array
D. 100% on the host, 100% on the disk array

Answer: A
QUESTION: 17 A customer has a four-node SUN cluster configuration. Each node has two, dual-ported HBAs. What is the minimum number of igroups that need to be created to map a LUN to the cluster?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8

Answer: A
QUESTION: 18 Zoning by World Wide Port Name (WWPN) is deployed and a host HBA is replaced. Which zone change needs to be made?
A. No changes are necessary.
B. The zone configuration should be changed to include the port to which the HBA is connected.
C. The zone configuration should be changed to include the WWPN of the new HBA; the old WWPN will be automatically dropped.
D. The zone configuration should be changed to include the WWPN of the new HBA and to remove the WWPN of the old HBA.

Answer: D
QUESTION: 19 Which three protocols can be used for communications between a host running SnapDrive for Windows and the NetApp Storage Controllers? (Choose three.)
A. http:

B. https:
C. ftp:
D. RPC
E. ssh

Answer: ABD
QUESTION: 20
Any newly installed system with Data ONTAP 7.3.1 supports which cfmode?

A. dual_fabric only
B. single_image
C. partner
D. mixed

Answer: B
QUESTION: 21 A company has deployed a NetApp dual controller FAS3100 series with iSCSI. Currently, there are five Windows servers and three Novell NetWare servers connected to the IP SAN. The customer wants to connect an HP-UX server to the IP SAN.Which cfmode allows all operating systems to co-exist in the IP SAN?
A. single_image
B. standby
C. cfmode not applicable
D. dual_fabric

Answer: C
QUESTION: 22
Which native GUI switch tool is used to manage Brocade switches and directors?

A. SAN Manager
B. Enterprise Fabric Services
C. Device Manager
D. Web Tools
Answer: D
QUESTION: 23
Which command will display which Brocade switches are connected into a fabric?

A. fabricshow
B. switchshow
C. show fabric
D. configshow

Answer: A
QUESTION: 24 Which command collects detailed diagnostic information from a Brocade FC switch?
A. supportshow
B. showsupport
C. diagshow
D. showdiag

Answer: A
QUESTION: 25 Which command on a NetApp storage controller will display the average latency time on a per LUN basis every five seconds?
A. sysstat -i 5
B. sysstat -f 5
C. fcp stats -i 5
D. lun stats -i 5
Answer: D
QUESTION: 26

Which command on a NetApp storage controller will display the average service time on a FC target port basis every five seconds?
A. sysstat -i 5
B. sysstat -f 5
C. fcp stats -i 5
D. lun stats -i 5

Answer: C
QUESTION: 27 A company has five Windows servers that are dual-attached, four Linux servers that are single- attached, and ten dual-attached Solaris servers. The company wants a highly available architecture.A dual controller FAS3100 series with all onboard FC ports connected to the fabric is being proposed. What is the total number of FC ports and what type of fabric should be deployed from the choices shown?
A. single fabric with 38 ports total
B. dual fabrics with 38 ports total
C. dual fabrics with 42 ports total
D. single fabric with 42 ports total

Answer: C
QUESTION: 28
In Data ONTAP 7.3, what is a portset bound to?

A. a WWPN
B. a LUN
C. an igroup
D. a volume

Answer: C
QUESTION: 29 A dual controller FAS3100 series is connected to a dual fabric with two active target ports per fabric in a single-image cfmode, and uses a single portset.What is the number of paths for ten LUNs on a single host with one connection to each fabric?

A. 10
B. 20
C. 30
D. 40
E. 80

Answer: D
QUESTION: 30 What are two performance tuning parameters available for Fibre Channel HBAs on a host? (Choose two.)
A. LUN queue depth
B. HBA BootBIOS enabled
C. Fibre Channel speed
D. LUN device ID

Answer: AC
QUESTION: 31 During an equipment move a Fibre Channel cable from a host to a switch is accidentally plugged into a different switch port on the FC switch. However, the host still sees the storage devices on all its paths.What are two reasons why this is possible? (Choose two.)
A. LUN masking uses switch port numbers and not WWPNs.
B. The host HBA WWPN is a part of a WWPN zoning scheme.
C. The Fibre Channel address for the HBA has not changed.
D. The WWPN Alias was n changed on the NetApp Controllers.

Answer: BD
QUESTION: 32 You connect a host to a NetApp storage system through an FC switch. The host has its boot volumes on the NetApp storage system.What is mandatory for you to configure?

Flydumps is ready to provide Network Appliance NS0-502 candidates with Network Appliance NS0-502 training materials which can be very much helpful for getting Network Appliance NS0-502 certification, which means that candidates.Network Appliance NS0-502 can easily get access to the services of Network Appliance NS0-502 for practice exam,which will assure them 100% Network Appliance NS0-502 success rate.Though Network Appliance NS0-502 tests are not easy at all, but they do not make Network Appliance NS0-502 things complicated.

Jumpexam C2090-611 dumps with PDF + Premium VCE + VCE Simulator: http://www.jumpexam.com/C2090-611.html

Network Appliance NS0-502 Free Dumps, Provide New Network Appliance NS0-502 Tests Online Shop